Medlemskap

För att bli medlem i Österby Simbadsförening så behöver du sätta in 100:-/pers från 15 år på: Plusgiro: 416 16 26-9.

Där uppger du namn och adress, även e-postadress kan vara bra att ha. Medlemskapet sträcker sig från januari till december. Som medlem har du möjlighet att besöka föreningens pubar som anordnas med jämna mellanrum och förköp av entrébiljetter till Eldfesten blir billigare.

Österby Simbadsförening bildades av två orsaker; att bevara och utveckla Simbadet som mötesplats mellan människor. Men framför allt för att bevara den unika tradition, som Eldfesten är i Österbybruk. Det är ett stycke kulturhistoria, som vi ska vara rädda om och därför är ditt medlemskap ett kvitto på att föreningens arbete är väl värt mödan!